دانش بنیان شدن کلینیک اتیه درخشان ذهن توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

کلینیک آتیه درخشان ذهن چه نوع کیلینیکی است؟

در قرون گذشته روان شناسی آمیخته به فلسفه و بعضا سحر و جادو بوده است اما در صد سال گذشته با استفاده از روش های علمی و پیشرفت علوم پزشکی تمرکز بر سلامت روان و بهره وری انسان ها افزایش یافته است. طی این سال ها با استفاده از روش های تصویر برداری مغزی، پژوهش در حوزه روان شناسی و نوروساینس رشد چشمگیری داشته است. در همین راستا گروه آتیه درخشان ذهن از سال ۱۳۸۴ فعالیت مطالعاتی خود در این زمینه را با مطالعات گسترده در حوزه نوروساینس و تکنولوژی های مرتبط از قبیل تحریک مغناطیسی مغز (rTMS)، تحریک الکتریکی مغز (tDCS)، نوروفیدبک، بیوفیدبک، و نقشه مغزی (QEEG) شروع و فعالیت درمانی خود را در سال ۱۳۸۵ در این حوزه آغاز کرد.

این خدمات تکنولوژیک در عرصه روان شناسی از سال ۱۹۶۰ در کشورهای توسعه یافته برای درمان اختلالات روان شناختی مورد استفاده قرار می گرفته است با این حال در داخل کشور شناختی از این نوآوری ها وجود نداشت. در سال ۱۳۸۵ آتیه اقدام به خرید دستگاه های مورد نیاز خود در حوزه نوروساینس کرد. متخصصان گروه آتیه، با توجه به لزوم دانش بین رشته ای در علوم روان پزشکی، روان شناسی، کامپیوتر و نوروساینس برای بهره برداری از تکنولوژی های ذکر شده آموزش تکمیلی را گذرانده و روند عملیاتیدرمانی را آغاز کردند. در سال ۱۳۸۶ از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجوز تاسیس گروه آتیه صادر شد و از سال ۱۳۸۷ با توسعه فیزیکی، خدمات جامع تری عرضه شد و به مرور با استقبال بیشتر متخصصان و مردم رو به رو شد.

هم اکنون گروه آتیه درخشان ذهن، با خدمت رسانی تخصصی در کلینیک های مصاحبه و تشخیص، آزمایشگاه روان سنجی و نقشه مغزی، کودک و خانواده، اتیسم و عقب ماندگی، بیش فعالی و اختلال یادگیری، اضطراب و وسواس، و افسردگی و دوقطبی، به صورت حضوری و غیرحضوری تلاش بر درمان و بهبود عملکرد مراجعان دارد.

کلینیک آتیه درخشان ذهن به چه دلیل دانش بنیان شد؟

کلینیک آتیه درخشان ذهن، با سابقه بیش از ده سال فعالیت در زمینه علوم اعصاب بالینی و به کارگیری بیش از پنجاه جوان نخبه کشور در مراکز درمانی و پژوهشی، به منظور تحقق اهداف علمی و اقتصادی به جمع شرکت‌های دانش‌بنیان پیوست.

عکس مربوط به رویداد ها

در صد سال گذشته و با تغییر سیاست‌های اقتصادی، شاهد رشد روزافزون به کارگیری دانش و فن در ارائه خدمات بوده‌ایم. در این میان کشورهای توسعه‌یافته با بهره‌گیری از توان علمی دانشمندان و محققان، همواره مسیری رو به پیشرفت در زمینه نزدیک‌سازی دانشگاه و صنعت داشته‌اند. با این حال زمان زیادی از تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران نمی‌گذرد. اما در سال‌های اخیر و به همّت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نگاه ویژه‌ای به این گونه شرکت‌ها و خدماتشان شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در مراسم هفته آگاهی از مغز و رونمایی از پردیس «مغز من» اظهار کرد: یکی از اصلی ترین اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم توسعه شرکت‌های دانش بنیان و پذیرش ریسک‌های مربوط به آن بوده است.

وی همچنین گفت: خوشبختانه تاکنون چند هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور ایجاد شده و محصولات آن در کشورهای دیگر قابل ارائه است، امیدوارم در زمینه علوم شناختی و حوزه مغز هم بتوانیم پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته باشیم و لازمه آن مطالبه‌گری مردم است و نیاز است که برنامه‌های مرتبط را توسعه دهیم.

به گزارش مشرق، اسحاق جهانگیری در مراسم بیست و چهارمین جشنواره علمی تحقیقاتی علوم پزشکی رازی اظهار داشت: علی‌رغم همه محدودیت‌ها و مشکلات در کشور توفیقات بی‌شماری در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه پزشکی و سلامت حاصل شده که دستاوردهای کم‌نظیری بوده است.

وی افزود: بخش بهداشت و درمان در کشور همیشه جزو اولویت‌ها بوده و آموزش، تحقیقات و پژوهش در این بخش بسیار حائز اهمیت است و در شرایطی که ایران دستخوش تغییرات جدی هم به لحاظ جمعیتی و هم به لحاظ موضوعات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین‌المللی است توجه به موضوع پژوهش امری مهم به شمار می‌رود.

کلینیک آتیه درخشان ذهن چه زمانی دانش بنیان شد؟

در همین راستا گروه آتیه درخشان ذهن، با سابقه بیش از ده سال فعالیت در زمینه علوم اعصاب بالینی و به کارگیری بیش از پنجاه جوان نخبه کشور در مراکز درمانی و پژوهشی، در تاریخ ۲۲ اسفندماه سال جاری به منظور تحقق اهداف علمی و اقتصادی به جمع شرکت‌های دانش‌بنیان پیوست. از جمله مزایای آن می‌توان به دریافت کمک‌‌ها و تسهیلات از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جهموری، اخذ لیزینگ محصولات دانش‌بنیان و برخی معافیت‌های مالیاتی و گمرکی اشاره کرد.

گروه آتیه درخشان ذهن این مهم را سرآغازی برای تحقق اهداف علمی دانشمندان ایرانی و توسعه خدمات درمانی تکنولوژیک در کشور عزیزمان ایران می‌داند و می‌کوشد تا در رسیدن به قله‌های علم و فناوری در زمینه علوم اعصاب بالینی همچون گذشته پیشگام و اثرگذار باشد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!