
درمان اختلال یادگیری بدون دارو
اختلالات یادگیری گروهی از اختلالات روانی هستند که سادهترین تواناییها مانند خواندن، نوشتن و حل مسائل ساده ریاضی را برای کودک مختل و دشوار میکنند. در ادامه با علائم این اختلال آشنا میشویم و یاد میگیریم تا با آن چگونه مقابله کنیم.
متأسفانه بسیاری از کودکانی که با اختلالات یادگیری مواجه هستند، قبل از تشخیص این اختلال، بدون این که در مورد آن اطلاعاتی داشته باشند یا در مورد آن صحبت کنند، مدت زیادی به مبارزه با آن میپردازند. این اختلال باید از راه درست تشخیص داده شود تا با بهترین راهکار ممکن برای معالجه آن اقدام شود.
اختلال یادگیری به طور مستقیم برخی از مهارتهای یادگیری مانند خواندن، نوشتن و محاسبه را تحت تاثیر قرار میدهد. اختلال یادگیری ناتوانی ذهنی و فیزیکی نیست و به هیچ عنوان نشاندهنده ضعف هوشی کودک نمیباشد. اما در عوض، این اختلال تمرکز کودک در مدرسه و توانایی او در انجام و اتمام کارها را تحت تاثیر قرار میدهد.
درمان اختلال یادگیری با استفاده از جدیدترین روشهای درمانی در دنیا
درمان با تکنولوژی روز
از بروزترین روشهای درمانی اختلال یادگیری می توان به تحریک الکتریکی مغز tDCS و نرم افزارهای توانبخشی شناختی اشاره کرد. خوشبختانه تمامی این درمانها در کلینیک آتیه موجود بوده و با توجه به شرایط مراجع کنندگان که در بدو ورود بررسی می شود، این امکان فراهم است تا کامل ترین پکیج درمانی با بالاترین حد پاسخ به درمان برای آنها در نظر گرفته شود. در گام بعدی با استفاده از دقیق ترین و بروزترین آزمونهای شناختی، سطح عملکرد هر فرد در مقایسه با میانگین عملکرد همسالانش سنجیده می شود. در این مرحله نیمرخی از توانایی ها و ضعف های هر فرد مشخص می شود که می تون بر اساس آن پیشرفت روند درمان فرد را پیش بینی کرد. در کنار درمانهای کاملا تخصصی تکنولوژیک که براساس تفسیر نقشه مغزی و نتایج آزمونهای شناختی برای هر فرد در نظر گرفته می شود خدمات تکمیل کننده دیگری مانند رواندرمانی و هدایت تحصیلی نیز بر حسب نیاز به مراجعان ارائه می شود.




اگر فکر می کنید فرزندتان مشکل اختلال یادگیری دارد، فرم تماس زیر را پر کنید، همکاران کلینیک روانشناسی آتیه با شما تماس خواهند گرفت و شما را راهنمایی می کنند.

قبل از اینکه بره مدرسه فکر می کردم خیلی باهوش باشه، آخه خیلی زودتر از هم سناش حرف زد، حسابی تو پارک با بقیه بچه ها ارتباط برقرار می کرد و بازی میکرد. اصلا فکر نمی کردم وقتی بره مدرسه حوصله اش نکشه درس بخونه. تو دو سال اول ابتدایی یه جوری شده بود که من همش داشتن سرش غر می زدم و با دعوا کردن مجبورش می کردم تکلیفاشو انجام بده. اصلا اگر بالا سرش نمی ایستادم تکلیفشو تموم نمی کرد. انگاه هیچ انگیزه ای برای درس خوندن نداشت. بدتر از همه اینکه هر چه قدر که می نوشتیم و می خوندیم و تمرین می کردیم، بی فایده بود، انگار که هیچ کار نکرده بودیم! می رفت مدرسه و باز همون غلطا رو تکرار می کرد چه تو نوشتن و املا و چه تو ریاضی اوضاع همون بود!
تا اینکه یه بار از یکی از دوستام شنیدم که بعضی از بچه ها مشکل توجه دارن و به همین خاط دچار اختلال یادگیری میشن. کنجکاو شدم بدونم این چیزی که می گفت چیه؟ رفتم تو اینترنت و اینستا بررسی کردم و دیدم که حق با دوستم بود. بچه منم مثل بعضی از این بچه ها با اینکه هوش خیلی خوبی داره و با استعداده اما چون مشکل توجه و اختلال یادگیری داره نمی تونه اونطور که لازمه و انتظار میره درس بخونه. برای همین منم تصمیم گرفتم که شرایط فرزندم رو درک کنم و بهترین تصمیم رو براش بگیرم. بردمش برای ارزیابی دقیق و کامل که دقیق بهم گفتن از لحاظ هوشی و شناختی چه جور عملکردی داره همینطور با نقشه مغزی مشخص کردند که با چه روشهایی می تونن تو کدوم زمینه های درسی باعث پیشرفت فرزندم بشن. اون ارزیابی اولیه که کامل و دقیق بود، دید خیلی خوبی در من نسبت به توانایی های ذاتی و بالفعل فرزندم به من داد. در واقع انگار یک نقشه راه دستم داد تا بفهمم که فرزند من کجای پیوستار توانایی های تحصیلی و شناختی داره و ظرف چه مدتی و به چه میزانی می تونه تو زمینه های تحصیلی پیشرفت کنه. بعدش با شروع برنامه درمانی فرزندم متوجه شدم که چه روش های علمی و جالب و متنوعی وجود داره که می تونه نقص های تحصیلی و شناختی بچه ها رو برطرف کنه و باعث پیشرفت بشه. تو روند درمان فرزند من با جمع بندی نتیجه آزمون های روان-شناختی و نقشه مغزی که داشتند، پکیج درمانی جامعی چیده شد. بعد از کامل کردن درمان دیگه نه تنها سر هر هفته معلم از مدرسه به من زنگ نمیزد که شکایت کنه، بلکه مدام از پیشرفت و اغزایش توجه و حواسجمعی فرزندم حرف می زد. بعد از درمان دیگه لازم نبود مطلب درسی رو 10 دفعه بخونیم، دیگه سرش داد نمی زدم که زود باش بخون. دیگه جنگ و دعوامون تموم شد. خودش برنامه ریزی می کرد و درسش رو می خوند. همه چیز نظم گرفت و افتاد روی غلطک.

برخی از افتخارات و امتیازات کلینیک آتیه
- نمایندگی رسمیHBImed (موسسه مغز و اعصاب سوئیس)
- معرفی این گروه به عنوان شـرکت دانـش بنیـان از طرف معاونت علمی و فناوری ریاســت جمهوری
- همکاری با ستاد توسعه علوم شناختی و مرکزملـی نقشـهبـرداری مغـز ایران جهت همافزایی علمی و ارتقا کیفیت خدمات تشخیصی و درمانی
- افتتاح کلینیک تخصصی بازتوانی مغز و اعصاب با استفاده از بروز ترین ابزارهای تکنولوژیک
- فعالیت ۱۸۰ نفرکادر متخصص شامل، روانپـزشک، روانشنـاس، مشـاور، نـوروتـراپیسـت، بـازیدرمـانگـر، کـاردرمـانگـر، گفتـاردرمـانگـر برای تمامی طیفهای سنی اعم از خردسالان، کودکان، نوجوانان و بزرگسال
- دارای قرارداد با بیمههای تامین اجتماعی، بیمه ایران، بیمه آسیا، بیمه البرز، بیمه رازی، بیمه سرمد، بیمه دانا، بیمه ملت، بیمه سامان و بیمه مرکزی
- دارای قرارداد درمانی با شرکتهای آریا ساسول، پتروشیمی مهر، راه آهن، بانک سپه، بانک مرکزی، سازمان بنادر و کشتیرانی، کانون سردفتران و دفتریاران، و حوزه ستادی وزارت نیرو
- نخستین مرکز ایرانی که به صورت تخصصی نوروفیدبک را برای ارتقای عملکرد و کمک در درمان اختلالات بیش فعالی – نقص توجه به کار گرفت.
- نخستین مرکزداخلی که از QEEG در تشخیص نابهنجاریهای مغزی ناشی از اختلالهای روانپزشکی استفاده کرد.
- اولین کلینیک روانپزشکی که دستگاه بیوفیدبک را برای کمک به درمان اختلالات اضطرابی به کار گرفت.
- نخستین مرکزی که برای کاهش و درمان نشانههای اضطراب و افسردگی از دستگاهrTMSاستفاده نمود.
- نخستین مرکزی که برای ارتقا عملکرد شناختی و کاهش علائم اختلالات یادگیری و اتیسم از دستگاه tDCS استفاده کرد.